Easy Uploader maakt het mogelijk om snel een groot aantal items te uploaden via de import van een CSV- of Excel-bestand.

Om het gebruik nog makkelijker te maken, hebben we twee twee sjabloonbestanden die u kunt downloaden en aanpassen aan de objecten die u te koop wilt aanbieden.

Hieronder vindt u meer details over elk van deze bestanden en waar u ze kunt downloaden:

Basisbestand of geavanceerd bestand, wat is het verschil?

Het basisbestand bevat de basiskolommen die essentieel zijn voor de creatie van een advertentie voor een object (titel, afbeeldingen ...). Met dit bestand kunt u uw verkopen niet aanpassen (opties om de verkoop extra te belichten, keuze van datum en tijdstip van beëindiging...). De duur van de verkoop is standaard 7 dagen en omvat 5 verlengingen.
Het volgende hulpbestand geeft u uitleg over elk van de kolommen van het basisbestand: Structuur basis Easy Uploader NL.xlsx

Het geavanceerd bestand, daarentegen, bevat de basiskolommen die essentieel zijn om een verkoop te creëren, evenals andere kolommen waarmee u uw verkoop kunt aanpassen.
Dit is het bestand dat u moet gebruiken als u opties aan uw verkoop wilt toevoegen, uw einddata/tijden wilt aanpassen, verlengingen wilt toevoegen, etc.

Het volgende hulpbestand geeft u uitleg over elke kolom van het geavanceerde bestand: Structuur geadvanceerd Easy Uploader NL.xlsx

Opgelet: wij herinneren u eraan dat u beperkt bent tot de verkoop van maximaal 10.000 items per 24 uur (alle veilingsystemen samen). Als uw bestand meer dan 10.000 items bevat, zal het systeem u vragen het bestand aan te passen zodat u de limiet van 10.000 items per 24 uur niet overschrijdt.

Waar kan ik de sjabloonbestanden downloaden?

Om deze bestanden te downloaden:

1. Ga naar de "Easy Uploader"
  2. Klik onder "Te importeren bestand" op "Eenvoudig" of op "Geavanceerd"
    Elk van deze sjablonen is beschikbaar in Excel- en CSV-formaat.