We wilden de overgang van Lister naar Easy Uploader zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kunnen voormalige Lister-gebruikers hun Lister-bestanden direct importeren in de Easy Uploader zonder ze te hoeven bewerken.

Let op: wij herinneren u eraan dat u beperkt bent tot het plaatsen van maximaal 10.000 advertenties per 24 uur (alle veilingsystemen gecombineerd). Als uw bestand meer dan 10.000 items bevat zal het systeem u vragen het bestand op te delen in kleinere bestanden zodat u de limiet van 10.000 items per 24 uur niet overschrijdt.

Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Hoe exporteer ik een Lister-bestand?

1. Selecteer het Lister-map waarvan u de items wilt exporteren door aan de linkerkant van uw scherm er eenmaal op te klikken
  2. Klik op "Exporteren" rechtsboven in het Lister
  3. Vink het type bestand aan dat u wilt dowloaden.
    Alleen CSV of Microsoft Excel bestanden kunnen achteraf worden gebruikt door Easy Uploader.
  4. Klik op "Kiezen" om een exportmap te selecteren binnen de persoonlijke mappen op uw computer.
    Standaard zal de bestandsnaam "Lister + datum van export" zijn. U kunt de naam van het bestand wijzigen
  5. Klik op "Opslaan".
  6. Klik op "OK"
    Het systeem biedt u aan om het geëxporteerde bestand te openen, als u het niet wilt openen, klikt u op "Nee".

Hoe importeer ik een Lister-bestand in de Easy Uploader

Alle details over het importeren van een verkoopbestand worden uitgelegd in dit artikel uit ons helpcentrum: Verkopen via de Easy Uploader

Het is belangrijk op te merken dat als de afbeeldingen van uw objecten lokaal zijn opgeslagen (op uw computer, op een harde schijf), u wordt gevraagd om door uw mappen te bladeren en handmatig deze afbeeldingen te selecteren om ze te uploaden.
Hoewel de naam van de afbeelding en de extensie de enige gegevens zijn die Easy Uploader nodig heeft in de kolom "afbeeldingen", is de tool ontworpen om Lister-bestanden die volledige paden bevatten. Easy Uploader bewaart alleen de informatie die het nodig heeft.