Om het voor u mogelijk te maken om automatisch de kosten (verzending, kortingen) weer te geven die uw kopers moeten voorzien en om het dagelijks beheer van uw verkopen te vergemakkelijken, raden we u aan om kostensjablonen te creëren.

Door kostensjablonen te gebruiken worden uw kosten duidelijk aangegeven in uw verkoopvoorwaarden. De koper zal gemakkelijk kunnen bepalen en berekenen welke kosten hij moet voorzien voor de aankoop van het item, al naargelang zijn geografische zone, de verzendmethode die hij kiest uit de verzendmethoden die u aanbiedt, ... Uw verkoopvoorwaarden zullen dus duidelijker zijn en u zult hierover minder vragen krijgen, wat u veel tijd zal besparen en de verkoop zal vergemakkelijken.

In de facturen zullen de kosten automatisch worden berekend in functie van het kostensjabloon dat is gekoppeld aan het item. Als u dit wenst, kunt u ervoor kiezen om de factuur te controleren alvorens deze te verzenden. De koper kiest gewoon de gewenste verzendmethode uit de beschikbare verzendmethoden en voert de betaling uit. Er wordt automatisch rekening gehouden met de kosten die u vooraf hebt bepaald. Ook hier bespaart u tijd door uw transacties te vergemakkelijken.