Op Delcampe is communicatie tussen leden essentieel. De verkoper en de koper kunnen contact met elkaar opnemen zodra de verkoop is gesloten via het berichtensysteem van de website.

Om een bericht naar uw koper te sturen

1. Ga naar de pagina "Mijn verkochte items: Alle"
  2. Klik op "De koper contacteren" onder het pseudoniem van de betreffende koper
    Capture
  3. Schrijf uw bericht
  4. Klik op "Verzenden".

Tip: u kunt bijlagen verzenden via de knop "Een bestand toevoegen". De maximale grootte en toegestane formaten worden aangegeven op de pagina waar u uw bericht schrijft.

Opmerking: Als u nog geen transactie hebt gehad met het lid waarmee u contact wilt opnemen, moet u een geverifieerd lid zijn, naar hun profielpagina gaan en klikken op "Contact opnemen met lid".